El Pedreguer guanya 3-0 i posa peu i mig en la permanència

22/04/2018

El Pedreguer ha sigut el més beneficiat d’esta jornada dels equips de la comarca que breguen per la part de baix, amb una victòria per 3-0 davant el Polop que el deixa amb peu i mig en la categoria per a la pròxima temporada. Una victòria que s’ha forjat a la primera meitat, amb un Pedreguer molt enxufat i amb molta intensitat. Els gols han aplegat pràcticament en els últims 15 minuts de la primera part. Danil ha obert el marcador de penal al 27 i desprès en el 37 Miralles ha fet un gran gol des de fora de l’àrea amb un xut que ha entrat per l’escaire. Gil, que reapareixia desprès set jornades, ha coronat la golejada en el 41. En el segon temps el Pedreguer ha guardat la roba i ha aconseguit mantenir la porteria a zero, gràcies principalment a la gran actuació del porter Gauchi. Els de Camarena han confirmat el seu bon estat de gràcia que ha vingut manifestant-se en les últimes jornades. Dels 9 últims punts n’ha sumat 7, i ara cal un últim esforç per ratificar la permanència.