Vuit finalistes competiran en el primer concurs gastronòmic de l'Auditori Teulada Moraira

Ocho finalistas competirán en el primer concurso gastronómico del Auditori Teulada Moraira
  28/07/2018

Dénia té el seu concurs internacional de la gamba roja i Teulada vol imitar per promocionar el seu producte estrella: el raïm moscatell. Dues convocatòries que estan unides perquè tenen un vincle comú, el xef Rafa Soler, que és també el director d'aquesta nova proposta gastronòmica. Dolia Muscatus es desenvoluparà el dilluns 3 de setembre a l'Auditori Teulada Moraira amb huit restauradors professionals que hauran de plasmar les seues creacions amb el raïm moscatell com a base principal dels seus plats. Soler indica que "sabem que el moscatell té moltes possibilitats, no només com a postres, i cal ser creatius i interpretar-lo però sempre respectant el producte, la matèria primera".
Les inscripcions són gratuïtes i es formalitzen a través del web de l'Auditori fins al 27 d'agost. Cal omplir una sol·licitud i adjuntar una foto i una explicació del plat que es pretén dur a concurs.

<<< Tornar a la portada