Preferent: El Dénia torna a la promoció al guanyar al Castellonense mentre el Jávea perd amb el líder Atzeneta

15/04/2018

El Dénia ha sumat tres punts d’or davant el Castellonense, segon classificat, al que ha guanyat per 3-1. Amb aquest triomf els groguets recuperen la tercera plaça ja que el Benigànim ha perdut davant el Tous.
El Dénia s’ha fet amb la victòria en un partit que s’ha decidit en les tretes de còrner. Tres ha llançat que han acabat en gol, dos d’ells marcats per Cristian de Luis i l’altre fet per Cristian Panucci. El Castellonense ha estat l’equip que ha posat el joc i els deniers els gols. El primer temps ha acabat 2-0. Als tres minuts de la represa els visitants han marcat el 2-1. La jugada clau ha estat en el minut 55, quan Castaños ha sigut expulsat per donar-li una colp de colze a Javi Hernández. Tres minuts després ha arribat el gol de Panucci (3-1). Després el Castellonense ho ha intentat, però no ha pogut reduir l’avantatge davant un Dénia que ha disposat de varies ocasions per a marcar.
El Jávea ha perdut (0-2) a casa davant el líder Atzeneta en un duel en el que el primer classificat ha estat més encertat de cara a porta.