Preferent: Pego i Dénia guanyen i superen al Xàbia que no passa de l’empat

• Preferent: Pego i Dénia guanyen i superen al Xàbia que no passa de l’empat
  07/10/2018

Els equips de la Marina Alta es mantenen a la part alta de la classificació gràcies de nou als bons resultats d’aquest cap de setmana. El Pego va ser el primer en sumar els tres punts amb un gran partit a Torrent contra el Monte Sión al que va guanyar per un contundent 0-3. Allò dels rogets ja no és cap sorpresa i els de Lauro són ja tercers a només un punt del líder. Giménez va obrir el marcador i Fran, abans del descans, i Rico, només començar la segona meitat, sentenciaren.

També el Dénia ha guanyat un partit complicat contra la UE Gandia. Panucci posava l’1-0 només començar el partit però Izan ha empatat abans del descans. En la segona Juan Manuel ha avançat de nou als deniers i ha donat una victòria necessària per a recuperar sensacions.

Per la seua part el Xàbia ha hagut de conformar-se amb un empat tot i que ha bregat perquè els tres punts es quedaren al municipal. Els locals han dominat però, el Tavernes, un altre dels equips forts del grup, s’ha avançat en el 44 amb un penal. En la segona meitat els de Villaescusa s’han buidat i Palau ha posat l’empat en el 66. El Xàbia ho han intentat amb més cor que cap en un partit molt disputat i en el que els de casa s’han queixat molt de l’àrbitre.