Preferent: Dénia i Pego guanyen en una jornada on el Jávea empata i continua sense perdre

23/09/2018

Jornada positiva per als tres equips de la Marina Alta. Dénia i Pego han guanyat a Contestano (3-1) i Castellonense (0-1), respectivament, mentre que el Jávea ha empatat amb el Benigànim (1-1). El xabiers continuen sense perdre.

El Dénia ha guanyat al Contestano per 3-1 en un partit en el que el resultat ha estat el millor. No han fet un bon partit els deniers davant el cuer. L’1-0, marcat per Luis Doménech ha arribat en una jugada polèmica on els jugadors visitants han demanat fora de joc. En la segona part el Contestano ha ficat en problemes als groguets que no han estat capaços de finiquitar el partit. En el 74 ha empatat Payá i en els minuts finals Cristian Panucci ha fet dos gols, minuts 84 i 94, que han donat la victòria als groguets.

El Jávea ha empatat davant el Benigànim en un encontre en el que s’ha avançat al marcador al minut 2 amb un gol de Salom. Els xabiencs han aconseguit mantenir l’avantatge fins el minut 75 quan els visitants han aconseguit marcar l’empat. Amb l’1-1 els locals han buscat el gol de la victòria però no l’han aconseguit.

El Pego s’ha retrobat amb el triomf davant el Castellonense. Un gol de Bertó al minut 61 ha donat els tres punts en un partit disputat, on els rogets han estat millor defensivament i han sabut aprofitat la seua oportunitat per derrotar a un rival que no ha ficat les coses fàcils.