Preferent: El Dénia trau profit d'una mala vesprada del porter pegolí (4-3)

• Preferent: El Dénia trau profit d'una mala vesprada del porter pegolí (4-3)
  04/11/2018

El Jávea continúa invicte al vèncer al Tous

El Dénia s’han dut el derbi davant el Pego per 4-3 en un partit marcat pels errors del meta roget. Adrián ha estat el millor aliat dels groguets que no han desaprofitat cap regalet. Un gol de Giménez ha ficat al Pego per davant en el marcador, però Cristian Panucci i Guerrero han capgirat el marcador (2-1). L’alegria li ha durat un minut als groguets que han vist con Rico marcava un golàs per ficar el 2-2. Amb eixe resultat s’ha arribat al descans. En la segona part després del 3-2 anotat per Panucci en el 53, un atre regal d’Adrián i la lesión de Morató, el joc ha baixat molt. En el 77 Guerrero ha fet el 4-2. En el temps de descopmte Guede ha marcat el tercer del Pego per ficar el definitiu 4-3.
El Jávea ha sumat els tres punts a casa davant el Tous, equip al que han guanyat per la mínima (1-0). Un gol de Palau al minut 49 ha estat suficient perquè els xabiens es feren amb el triomf i continuen una jornada més invictes. Una victoria treballada davant un equip que no ha donat facilitats.