Preferent: Dénia i Pego guanyen mentre el Jávea torna a empatar

09/12/2018

Jornada positiva per als equips de la comarca, ja que els tres han sumat punts. Dénia i Pego han guanyat els seus partits davan Alginet (2-0) i Contestano (2-0), respectivament; mentre que el Jávea ha empatat davant el Carcaixent (1-1).
El Dénia ha vençut a l’Alginet on el millor ha estat el resultat. En la primera part no ha hagut ocasions de gols, encara que la possessió ha sigut de l’equip visitant davant un Dénia inoperant al davant. La segona part ha seguit el mateix guió fins que Cristian Panucci ha marcat l'1-0. Després ha arribat el segon de Beibel per a tancar un partit soso
Dos gols de Rubio li han donat els tres puns al Pego davant el Contestano. Els rogets han estat superiors però no ha estat fins la recta final del partit quan han arribat els gols.
El Jávea ha sumat el novè empat de la lliga amb el Carcaixent. Els xabiencs no han pogut guanyar al seu rival malgrat jugar amb superioritat numèrica. Lucas Bou ha fer l'1-0 en el minut 24, però el Carcaixent ha fet l’empat en el minut 54 per mediació d'Álvaro.