15/10/2017
Campanada del Benissa a La Marjal

ORBA: Noguera, Torrens (Cambiasso), Víctor Bou, Romera, Javi Maca (Caliu), Álvaro, Pastor, Batiste (Benís), Guillem, José Rata i Noé (Bati).

BENISSA: Enrique, Eric, Campos, Álvaro (Quisa), Avellà, Joan (Adri), Toni Bañuls, César (Revelles), Castillo, Juanga (Toni Vila) i Arturo.

ÀRBITRE: Odin Salort. Ha amonestat als locals Batista, Noé, Javi Maca, Torrens, Víctor Bou, Ra i Bati. Pels visitants han vist targetes Castillo i Juanvi.

GOLS:

0-1. Minut 56. Romera (pp).

0-2. Minut 59. Toni Bañuls.

1-2. Minut 70. Pastor.

El Benissa ha sumat la seua primera victòria de la temporada en un camp que a priori anava a ser molt complicat. i per com s’ha deserotllat la primera meitat i bon troç del segon temps pocs podien imaginar el desenllaç final. L’Orba ha dominat els primers 45 minuts i amb tímides aplegades a porteria, encara que han tingut alguna ocasió clara com el dispar de Noé als 25 minuts que ha desviat Enrique. El Benissa per la seua part ha inquietat poc la porteria local defesa en aquesta ocasió per Noguera, que ha tingut poca feina. En la segona semblava anava a seguir el mateix guió, tots a l’espera de que marcaren els locals en alguna acció aïllada, però ha sigut el Benissa qui s’ha avançat en una jugada desafortunada per a l’Orba amb gol en pròpia porteria. Sense donar temps a reaccionar Toni Bañuls ha posat el 0-2 i el Benissa ha començat a creure en la victòria. L’Orba ho ha intentat tot però no ha pogut més que retallar distàncies. Per l’Orba han destacat Pastor, Rata i Romera, i pel Benissa Toni Bañuls, Castillo i Avellà.