Segona Regional: El Benissa aconsegueix l'ascens amb una dotzena de gols

Segunda Regional: El Benissa consigue el ascenso con una docena de goles
  09/05/2017

El Benissa no va fallar i estarà la propera temporada a Primera Regional. Els de Migeta van aconseguir l'ascens, amb una dotzena de gols a domicili davant el Joventut Teulada Moraira. El partit no va tenir història davant un rival que va començar amb deu jugadors i no tenia canvis per afrontar un partit que es va disputar a les 12 hores i amb un sol de justícia. Després d'uns primers minuts de tempteig, els benissers es van posar les piles per assegurar els tres punts. Vicente Piera, conegut com Punxa, va aconseguir el primer dels seus cinc gols de penal, al minut 14. Al descans es va arribar amb 0-4. Migeta va tirar de banqueta i el parcial del segon temps va ser de 0-8. La cara amarga va ser la lesió al genoll de Javier Cutilla.