El Pedreguer jugarà la promoció d’ascens a Preferent contra l’Artana

06/05/2019

El Pedreguer jugarà la fase de promoció d’ascens a Regional Preferent contra l’Artana, del grup II de Primera Regional. Els d’Octavio van aconseguir la merescuda plaça d’ascens desprès de guanyar passat dissabte davant l’Esportiva Il·licitana d’Elx en un partit que es posava de cara amb el gol de penal de Jordi al minut 2. Just abans del descans Josep marcava el 0-2, mentre que en el descompte els de casa retallaven i posaven l’1-2 definitiu. Molts aficionats del Pedreguer van seguir el partit i van poder disfrutar d’esta victòria històrica que deixa l’equip a un pas de la Preferent. L’Artana, un municipi castellonent de la Plana Baixa, serà el darrer obstacle del somni dels pedreguers, en eliminatòria que es resoldrà a doble partit en els pròxims caps de setmana.