Canfali Marina Alta

El farmacèutic José Brines ha mort a Dénia als 67 anys

El farmaceútico José Brines ha fallecido en Dénia a los 67 años
  24/05/2019

El farmacèutic José Brines Blasco ha mort a Dénia a l'edat de 67 anys. Natural de Simat de la Valldigna, va iniciar la seua trajectòria professional el 1981 quan va obrir una xicoteta farmàcia rural en un petit poble de Terol. Set anys després, es va traslladar a Dénia i va continuar exercint la professió a la farmàcia Devesa, del carrer Diana. Amb el pas del temps es va fer càrrec del negoci. El 2004 la Farmàcia Brines es va traslladar a l'actual local del Parc Chabàs, ampliant els serveis i l'oferta, incloent productes cosmeticos, ortopèdics, nutricionals i infantils.

En 2014 i després de molts anys d'esforç, treball i dedicació en el sector farmacèutic, José Brines va donar pas a les seues filles Rita i Paula. A més, durant molts anys va ser president de l'Associació d'Apotecaris de la Marina Alta.

La missa funeral serà aquest dissabte, dia 25, a les 13 hores, al Tanatori. Des d'aquestes línies, CANFALI MARINA ALTA s'uneix al dolor de la família en aquests moments tan difícils. Descanse en pau.

Cercar notícies
Agenda