Canfali Marina Alta

Baleària prepara un plan per traslladar el barco al port de Dénia

  • Baleària prepara un plan para trasladar el barco al puerto de Dénia
  • Baleària prepara un plan para trasladar el barco al puerto de Dénia
  17/08/2019

La naviliera Baleària ha estat treballant al llarg del dia en l'avaluació dels danys registrats en el casc d'estribord del fast ferri Pinar del Río, que va encallar en la nit de divendres a l'escullera nord de Dénia. A més, està elaborant el pla de reflotament del vaixell per poder traslladar-lo a port i desembarcar els vehicles que romanen al seu interior.

Baleària ha programat el ferri Bahama Mama a la ruta Dénia-Eivissa-Palma per cobrir els serveis del fast ferri Pineda del Riu a partir de demà diumenge a les 17.45 h. des de Palma. Els passatgers i vehicles que tenien reserva per a la sortida d'avui i demà al matí al fast ferri Pinar del Río han estat recol·locats en altres quatre vaixells de la companyia: els fast ferries Ramon Llull i Cecilia Payne, que operen des del port de Dénia, i els ferris Marie Curie i Hedy Lamarr, que operen des de València.

D'altra banda, Salvament Marítim ha desplegat a primera hora de la tarda la barrera anticontaminació de manera preventiva, encara que no s'ha produït cap vessament de combustible. La situació del vaixell encallat a l'entrada del port no impedeix el trànsit marítim a Dénia.

La companyia oferirà un bitllet d'anada i tornada en les mateixes condicions del bitllet original als 393 passatgers que viatjaven ahir divendres a bord de la Pineda del Riu. Mitjançant una carta, se'ls informarà de les gestions que han de realitzar, a més de posar-se a la seva disposició i reiterar les disculpes per les molèsties.

El Pinar del Río va encallar aquest divendres a les 23.20 h sense danys personals per a cap passatger ni tripulant, que van ser evacuats il·lesos amb diferents embarcacions.
Baleària, que des de primer moment col·labora amb les autoritats marítimes per determinar les causes de l'incident, lamenta els perjudicis ocasionats als passatgers afectats.

Cercar notícies
Agenda