Canfali Marina Alta

Baleària desconeix quan reflotarà el barco encallat en l'escullera nord de Dénia

Baleària desconoce cuándo reflotará el barco encallado en la escollera norte de Dénia
  19/08/2019

Està retirant el combustible i els elements contaminants 

Encara no hi ha data perquè el vaixell de Baleària encallat a l'escullera puga ser traslladat al port. L'empresa ha assenyalat que té ofertes de dues empreses d'Holanda especialitzades en el reflotament de vaixells i que es prendrà la "millor opció". Es tracta d'una tasca complicada, que una vegada que es culmine permetrà treure els 70 vehicles que hi ha a bord del Pinar del Río.

Com a treballs previs al pla de reflotament, Baleària ha recorregut a camions cisterna des de terra per retirar tot el combustible i elements contaminants del vaixell, que va encallar en la nit de divendres a l'escullera nord per causes que no han estat determinades. S'espera que la retirada de gasoil i olis finalitze aquesta vesprada-nit. Segons assegura la naviliera, "ara mateix, el risc d'abocaments contaminant és mínim, tot i que es manté la barrera anticontaminació que Salvament Marítim va desplegar el dissabte a primera hora de la tarda de forma preventiva".


Cal recordar que des de diumenge a la tarda, Baleària ha programat el ferri Bahama Mama a la ruta Dénia-Eivissa-Palma per cobrir els serveis del fast ferri Pinar del Río.

 

 

 

 

Cercar notícies
Agenda