Canfali Marina Alta

Baleària, pendent de l'estat de la mar per poder iniciar la descàrrega dels cotxes del barco

Baleària, pendiente del estado del mar para poder iniciar la descarga de los coches del barco
  21/08/2019

Baleària i l'equip de reflotament han iniciat aquest dimecres els preparatius per a l'operació de descàrrega dels vehicles que romanen a bord del fast ferri Pinar del Río, encallat a l'escullera nord del port de Dénia des del passat divendres. El vaixell s'ha mantingut estable mitjançant el suport de dos remolcadors, i ha mantingut la seua posició tot i les males condicions de vent i mar. Ara, la naviliera està pendent que millore l'estat de la mar per tal de poder començar a treure els cotxes.

Una grua de grans dimensions ja està preparada per iniciar els treballs, com s'aprecia en la foto d'Héctor Aura. Quan estiga en funcionament, Baleària treballarà ininterrompudament, dia i nit, per descarregar els 70 vehicles de l'interior del vaixell, ja que està és una de les seves principals prioritats. Per a això s'obrirà la rampa de popa, on s'ubicaran i asseguraran un a un els vehicles, es descarregaran mitjançant la grua i seran traslladats al pàrquing de l'estació marítima. Posteriorment, es duran a terme les tasques d'estabilització del vaixell i la preparació per al reflotament d'aquest, que porta a terme l'empresa especialitzada Ardentia Marina.

D'altra banda, la naviliera ha programat el fast ferri Jaume I, que operava a l'Estret, per poder realitzar a partir de demà dijous a les 10 hores les connexions del Pinar del Río. Així, el Bahama Mama, que les ha realitzat durant uns dies, torna a la ruta Almeria-Nador.

 

Cercar notícies
Agenda