El Xàbia, únic equip de la comarca en traure profit esta jornada

El Jávea, único equipo de la comarca en sacar provecho esta jornada
  06/02/2017

La jornada 21 ha estat una d'aquestes jornades per oblidar. Excepte per al Xàbia que ha estat l'únic equip de la comarca en aconseguir el triomf.
Els xabiencs es van enfrontar al Oliva i van guanyar per la mínima (1-0). El Xàbia era clar favorit en la trobada, ja que el rival està a la cua de la classificació, i no va defraudar. Els xabiencs es posen ara cinquens a la taula (37 punts) i es formulen com a seriosos aspirants a la promoció.
El Pego va ser el primer equip en disputar el seu partit de jornada dissabte i va perdre davant el Atzeneta per 4-1. Els pegolins ho tenien complicat, van jugar contra un equip de la zona alta i tot i que ho van intentar fins al final, no van aconseguir trencar les probabilitats. El Pego va en la posició 14 amb 17 punts.
El Dénia va ser un altre dels que tampoc va aconseguir provar la seva vàlua davant el primer classificat. Els de Juan Carlos Signes venien d'una ratxa de victòries que podia presagiar una altra més, però no va ser així. Els deniers van perdre per 0-1, un resultat bo, tenint en compte que el rival és el líder. El míster està tranquil, els seus xics van setens amb 33 punts i encara hi ha lliga per davant.
El Calp s'ha situat el novè amb 29 punts. Els de Lauro van perdre contra l'Alcoià B per 1-0. No s'entén el resultat, atès que el rival és el penúltim de la taula, però ja se sap que en el futbol les sorpreses estan a l'ordre del dia.

Subscriu-te!