Canfali Marina Alta

Comencen els treballs per desmuntar el vaixell encallat a Dénia

Comienzan los trabajos para desmontar el barco encallado en Dénia
  16/09/2019

Baleària i Ardentia Marines han començat a desmunta per seccions el fast ferri Pinar del Río, una volta que les condicions meteorològiques tornen a ser favorables. Se segueix el pla de remoció que compta amb el vistiplau de Capitania Marítima i de Ports de la Generalitat Valenciana. Va a col·laborar l'empresa especialitzada Varadero Vinaròs, S.L., que serà l'encarregada del tractament de les restes a la seva planta de reciclatge autoritzada.

La naviliera ha assegurat que, gràcies a que es va reforçar el sistema d'amarratge de manera preventiva, el vaixell roman assegurat i la seua posició no ha variat tot i el temporal de l'última setmana, cosa que permet la lliure circulació en el canal d'entrada al port deniera. El mal estat de la mar, però, ha deteriorat la secció de popa del vaixell.
Els treballs se centren ara en recollir totes les parts que, a causa del onatge s'han desprès del vaixell i són a la zona de l'escullera. Una volta que es retiren les peces, es passarà a seccionar amb maquinària especialitzada la especialitzada de la resta del fast ferri, per al seu posterior trasllat i reciclatge. 

Cercar notícies
Agenda