Canfali Marina Alta

L'oposició de Dénia sol.licita a la Conselleria que aclarisca quina és la situació del Pla General

La oposición de Dénia solicita a la Conselleria que aclare cuál es la situación del Plan General
  16/09/2019
Critiquen que l'equip de govern no haja donat informació en els últims mesos i recorden que la fase ambiental ha caducat

PP, Ciutadans i Gent de Dénia s'han unit per sol·licitar a la Conselleria que clarifiqui en quina situació es troba la tramitació del Pla General. Aquest dimarts van a remetre un escrit, demanant conèixer la situació exacta del procediment així com un informe sobre la caducitat de la fase ambiental. Els representants d'aquests partits diuen que han hagut de prendre aquesta mesura davant la falta d'informació per part de l'equip de govern. Compromís, anterior soci del PSPV, està d'acord amb aquests punts de vista però no ha volgut comparèixer en roda de premsa amb la resta de grups perquè ja tenia concertada una reunió amb la Conselleria sobre el PGE.

A mitjans de juliol, els partits de l'oposició van tenir accés a tota la documentació relativa al Pla General però des de llavors no han tingut més notícia. Només saben que el 19 d'agost va caducar la fase ambiental i ignoren si s'ha prorrogat. El seu objectiu ara és que hi hagi "claredat, transparència, informació i sobretot que siguem previsibles abans totes les imprudències urbanístiques que estem generant amb maneres d'actuar que poden hipotecar de per vida a la ciutat de Dénia".

De les consultes realitzades, han arribat a la conclusió que "hi ha deficiències que s'han repetit i que no s'han esmenat des de la versió de 2017 fins avui". A més, rebutgen que a última hora s'incorporaran 200.000 m² de sòl urbanitzable sense haver fet una exposició pública, superant el màxim permès per l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana, tal com es recull en un informe de la Subdirecció General d'Ordenació del Territori.

Cercar notícies
Agenda