Canfali Marina Alta

El lady Moura estarà aquest hivern al port de Dénia

  • El Lady Moura estará este invierno en el puerto de Dénia
  • El Lady Moura estará este invierno en el puerto de Dénia
  • El Lady Moura estará este invierno en el puerto de Dénia
  23/09/2019

El Lady Moura, el novè vaixell d'oci més gran del món, passarà l'hivern al port de Dénia. Ho ha anunciat Port Dénia, empresa concessionària dels amarratges dels megaiots, El iot, valorat en 200 milions d'euros, va arribar el dissabte i va provocar gran expectació el cap de setmana. Molta gent va acudir al port veure aquest enorme i luxós vaixell.

Port de Dénia ha confirmat que és el iot més gran que ha arribat al port de Dénia fins ara. Figura en la categoria de gigayate en tenir 104 metres d'eslora i 18 m. de manga Està dividit en quatre cobertes que ofereixen privacitat, espai i luxe als 30 passatgers i 61 membres de tripulació que poden viatjar a bord.

El luxe es pot veure des de fora. El nom i l'escut de l'embarcació estan realitzada en lletres d'or de 18 quirats. Els salons estan decorades amb quadres i obres d'art exquisides.

Compta amb 15 suites, un petit spa, casino, sala de festes, club de platja, piscines, menjadors i sales d'estar i un quiròfan completament equipat, un hangar ple de llanxes i altres petites embarcacions i un heliport.

El seu propietari és Nasser Al Rasheed, metge i magnat saudita, propietari d'una consultora multinacional d'enginyeria.

 

Cercar notícies
Agenda