Canfali Marina Alta

Moltes perruqueries es veuen obligades a tancar voluntariament i critiquen el decret del Govern

Muchas peluquerías se ven obligadas a cerrar y critican el decreto del Gobierno
  15/03/2020

 

Bona part de les perruqueries de la comarca han decidit tancar les seus portes malgrat qje el decret de l'estat d'alarma permet continuar estes activitats. Les associacions profesionals també han recomanat el tancament dels establiments. Les perruqueries critiquen el decret i han decidit tancar. 

Les mesures d'higiene que es prenen en les perruqueries no són  suficients per evitar el contagi per coronavirus, diu el representant d'una de les associacions professionals. Perruquers i perruqueres deuen apropar-se prou als clients per a donar-los un bon servei i això és un risc. Una perruquera de Dénia ha dit que és il·lògic que els denanen tallar el cabell mantenint la distància de seguretat de metre o metre i mig. Afegeix que "això no és un estat d'alarma sinó un estat de rialla" i que els seus negocis han sigut ara considerats com de primera necessitat quan tenen que pagar el 21% d'IVA. 

El tancament dels negocis suposarà un perjudici fort per als professionals de la perruqueria. Es preveu que en 15 dies no podrien rempendre les seus activitats, encara que es probable que este periode es perllongue. 

Les associacions demanen que les perruqueries siguen incloses en el grup d'empreses afectades per tal de poder acollir-se a les ajudes extraordinàries del Govern. 


 

 

 

 

 

 

Cercar notícies
Agenda