Canfali Marina Alta

La campanya de reactivació Corona’t a Pego s’amplia a altres 500 unitats de kits higiènics i sostenibles

La campaña de reactivación Corona'ta Pego se amplia a otras 500 unidades de kits higiénicos y sostenibles
  28/05/2020

La massiva participació en l’enquesta ha fet que s’esgotaren en pocs dies

La Regidoria de Comerç i Creama de Pego i la directiva de l’associació de comerciants del municipi han decidit ampliar la campanya de promoció Corona’t a Pego per a reactivar el sector des de la sostenibilitat arrel de la pandèmia del COVID.

        La decisió, segons han explicat, ha estat presa després de vore com s’esgotaven en pocs dies els 500 kits higiènics-sostenibles que premiaven la participació en l’enquesta a la plataforma easypromes, per a conèixer l’opinió dels usuaris respecte al sector comercial local i treballar en eixa consideració en futures accions de promoció. La contestació a les preguntes formulades permet l’obtenció d’un còdec QR per a canviar-lo en alguna de les 47 botigues participants en  aquesta iniciativa promocional, les quals tenien disposades un kit de bosses de compra i mascaretes reutilitzables, a més de gel hidroalcohòlic de prevenció reomplible. El guardó, batejat amb el lema de la campanya, estava valorat a preu de mercat en 25 euros.

        “Després de vore l’acollida que ha tingut la campanya s de l’Ajuntament anem a aportar altres 500 kits per tal de completar-la i reforçar la imatge i la dinàmica de que tenim un comerç pegolí segur, divers i sostenible i conscienciar a la gent de que, a banda d’aprofitar el reclam, és necessari centrar les compres en el poble tant en aquest moment crític a superar, com de cara al futur, per a consolidar un sector importantíssim per a la societat local, tant des del punt de vista econòmic com del social de cara a evitar el despoblament en el successiu”, ha justificat el regidor de Comerç, Turisme i Creama, Ricardo Sendra.

RELLANÇAMENT DEL VIVER D’EMPRESES

Així mateix, ha explicat que des de d’aquests departaments municipals s’ultimen aquest moment les ajudes per al sector, de forma que el lliurament d’aquestes per part de l’Ajuntament siga compatible amb les provinents d’altres administracions supramunicipals que es preveu siguen més quantioses. “Del que es tracta aquest moment és d’optimitzar recursos, i des de l’Ajuntament ens hem centrar en primer lloc en atendre les necessitats bàsiques de les persones”, ha apuntat Sendra per a avançar el rellançament, a curt termini, del viver d’empreses coworking. La iniciativa, prevista en el pressupost d’enguany, segons apunta, te com a finalitat que els emprenedors puguen comptar amb un espai econòmic per a iniciar o reiniciar la seua activitat.

 

       

Cercar notícies
Agenda