El torneig Nits d’estiu se celebra a Ondara a partir del dia 15

El torneo Nits d'Estiu se celebra en Ondara a partir del día 15
  07/07/2020

Abasta les disciplines de futbol, futbol sala i bàsquet

 

La Regidoria d'Esports d’Ondara ha impulsat el torneig d’àmbit local i comarcal Nits d'Estiu, que abastarà les disciplines de futbol sala, futbol, i bàsquet a partir del proper dimecres, dia 15, fins el 9 d’agost. Es farà al poliesportiu municipal Vicent Zaragoza d'Ondara, que estarà habilitada com un espai segur i lliure de COVID-19 per a la pràctica esportiva aquest estiu, segons ha ressenyat la responsable de l’àrea, Mar Chesa. Es segueix un protocol especial establert per l'Ajuntament quant a aforament i mesures de seguretat i higiene. Chesa ha demanat als participants conscienciació per a poder desenvolupar aquest torneig seguint totes les mesures de seguretat necessàries.

            La regidora ha explicat que l’esdeveniment tindrà una programació regular durant els dimecres, dijous, divendres i dissabtes, amb una fase de grups prevista del 15 de juliol a l'1 d'agost, la qual serà sortejada el proper dilluns per a establir el calendari i les semifinals i finals, del 3 al 9 d'agost. Tots els dies de torneig haurà partits a les 20 i a les 21 hores.

            L’organització, en la que col·laboren els diversos clubs esportius locals, ha previst de 8 a 10 equips per modalitat amb un màxim de 16 participants per cadascun, tant de categoria masculina com femenina. En concret per a bàsquet i futbol sala pondran participar els majors de 16 anys; per a futbol 8 de 16 a 35 anys; per a futbol 8 veterans a partir de 35 anys. Les inscripcions restaran obertes fins el  12 de juliol en el correu nitsdestiu@ondara.org , o per telèfon en 648014505 o 678480677.

Subscriu-te!