Gorgui, l'heroi de Dénia, ja té la nacionalitat espanyola

  • Gorgui, el héroe de Dénia, ya tiene la nacionalidad española
  • Gorgui, el héroe de Dénia, ya tiene la nacionalidad española
  • Gorgui, el héroe de Dénia, ya tiene la nacionalidad española
  20/07/2020

El govern ha concedit la nacionalitat espanyola a Gorgui Lamine Sou, el migrant senegalés que va salvar la vida a un veí de Baix la Mar que va quedar atrapat en un incendi a la seua casa i no podia eixir per tindre mobilitat reduïda. La decisió del Ministeri de Justícia, que s'estava tramitant des de principis d'any, s'ha publicat aquest dilluns en el BOE. Conegut com "l'heroi de Dénia", Gorgui va protagonitzar un gest de gran humanitat el mes de desembre passat va grimpar fins al primer pis de l'habitatge del carrer Port i va rescatar a Álex. Després, va marxar (potser per por del no tindre papers) i com és lògic l'home rescatat va voler donar-li el seu agraïment. 

El van poder localitzar i el veí li va entregar una samarreta amb la S de Superman. Gorgui viu a Gandia, al costat de la seua parella i la seua filla de poca edat. 

Descarregue en PDF l'anunci del BOE amb la concesió de la nacionalitat espanyola.

Dies després va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, Vicent Grimalt, i va rebre una felicitació pública durant l'acte del Dia de la Policia Local de Dénia. Ara, s'ha guanyat un just reconeixement: ser ciutadà espanyol. 

Subscriu-te!