Actuació de Carmen Paula Romero i Ángel Belda en Torrecremada

Actuación de Carmen Paula Romero y Ángel Belda en Torcrremada
  27/07/2020

El festival de Música a Torrecremada es tancarà este divendres que ve, 31 de juliol, amb l'actuació de la deniera Carmen Paula Romero, al piano, i el clarinetista Ángel Belda, que oferiran el concert titulat Ritmes de Nord i Sud, un viatge per la música clàssica més desenfadada del nord i el sud d’Amèrica que transitarà per la milonga, el vals, el tango i, fins i tot, el flamenc, fins a arribar a les melodies del blues i el jazz, territori cultural d’Amèrica del Nord.

El concert se celebrarà a les 22.30 hores. El preu de les entrades és de 5 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a les entitats que integren la Mesa Solidària de Dénia (Cáritas, Cruz Roja, Ejército de Salvación i Extiende tu mano).

El Festival de Música de Torrecremada va celebrar divendres passat el tercer dels concerts programats per a este mes de juliol, protagonitzat pel quartet de saxofons Púrpura Pansa, amb la vocalista Naira Rodrigo i Juan Lahuerta, bateria i percussió. El grup va presentar l'espectacle Vents de Broadway.

 

Subscriu-te!