El PSPV suspén temporalment de militància als alcaldes d'El Verger i Els Poblets

El PSPV suspende temporalmente e militancia a los alcaldes de El Verger y Els Poblets
  16/01/2021

 

El PSPV-PSOE ha suspés de militància, de manera cautelar, als alcaldes del Verger i Els Poblets  que van acceptar vacunar-se contra la. COVID-19 malgrat no estar inclosos en els grups de risc. El partit, que els ha obert un expedient disciplinari, considera que la decisió de Ximo Coll i Carolina Vives és desencertada. Afirma que no pot entelar la gran faena que estan fent tant sanitaris com responsables públics en la gestió de la crisi sanitària, social i econòmica.

Segons els socialistes valencians, en una situació tan complicada com l'actual,  "l'acció dels responsables públics ha de ser més exemplaritzant si cap". Aclareixen que la decisió d'acceptar vacunes no respon als criteris de responsabilitat que se li exigeix a un càrrec públic en un moment en el qual, a més, els recursos sanitaris són molt limitats. Per tant, el partit ha pres la decisió d'iniciar un expedient disciplinari i suspendre'ls cautelarment de militància fins a analitzar el succeït.

El partit matisa que l'ocorregut amb Ximo Coll i Carolina Vives, així amb l'alcalde de Rafelbunyol, són casos puntuals, que no poden entelar la labor que estan realitzant alcaldes, alcaldesses, regidors i tants càrrecs públics que estan responent de manera exemplar a la responsabilitat política que els va encomanar la ciutadania en les urnes. 

 

 

Subscriu-te!