El Mar Dénia empata en l'últim suspir davant la Vila (4-4)

El Mar Dénia empata en el último suspiro ante La Vila (4-4)
  28/11/2021

El Mar Dénia i la Vila es van repartir els punts en el partit d'aquest dissabte que va resultar molt intens i emocionant. En la primera jugada s'avançaven els locals per mediació de Pau Argudo. L'encontre va ser de domini altern i d'ocasions en totes dues porteries. Rober va posar el segon per als deniers als deu minuts i amb el 2-0 es va arribar al descans.

En la segona part els visitants van pujar la intensitat i van passar a controlar el partit, per a retallar en el minut 24 i empatar en el 30. Amb els deniers tocats va arribar la remuntada un minut després i l'estocada del 2-4. Llavors el tècnic local David Jaén va posar porter jugador sobre la pista

En la segona part, la Vila va pujar la seua intensitat i a poc a poc va anar tancant als locals i agafant el control del partit. En el minut 24 després d'una bona triangulació arribava el 2-1. Gol que donava ales al conjunt visitant que gaudia dels seus millors minuts aguaitant una vegada i una altra la porteria defensada per Roque de manera excel·lent. En el minut 30 arribava la igualada a dues que feia molt de mal i deixava tocats als deniers, més quan un minut després i immersos en l'eufòria de la remuntada arribava el 2-3 i tot seguit el 2-4 després d'un robatori de pilota dins de l'àrea xica. El conjunt viler havia aconseguit donar-li la volta al marcador i el que era pitjor, traure completament de la pista als locals. El tècnic local David Jaén parava el partit i posava en pista porter jugador per a intentar reconduir la situació. Jugada que en aquesta ocasió li donava fruits ja que un minut després Jordi anotava el 3-4. Restaven quatre minuts i la Mar Dénia amb el joc de 5, controlava la pilota i arremetia una vegada i una altra contra la porteria visitant a la recerca de la igualada. Mancant 30 segons, i fruit de la pressió, arribava el 4-4 obra de David Ochoa, amb el qual finalitzava el partit.

La convocatòria deniera va estar integrada per: Roque Simó, Angel Larrosa, Luis Llinares, *Rober Taronger, *Nico Marí, Pau *Argudo,  Jordi Más, Isaac Pastor, Jose Martí, Jorge García de la Reina, David Ochoa i Pedro Molina.

La pròxima jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat d'Alcoi, on el dissabte a les 16 hores, disputarà el partit corresponent a la 12 jornada davant el Serelles Alcoi FS.