Futbol Femení: Les vergerines Gemma i Claudia, el futur que es fa present en la porteria de les seleccions valencianes inferiors

Fútbol Femenino: Las vergerinas Gemma y Claudia, el futuro que se hace presente en las porterías de las selecciones valencianas inferiores
  01/04/2022

Les vergerines Gemma Pastor i Claudia Bermejo defensen aquest cap de setmana les porteries de les seleccions femenines valencianes Sub 15 i Sub 17, respectivament, en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que es disputa en el municipi valencià de Tavernes Blanques. Dues joves promeses del futbol femení que avancen a pas de gegant en les seues trajectòries esportives, malgrat la seua joventut.
    Claudia Bermejo és portera de l'equip C del Llevant UD que milita en el grup únic de la Lliga A Punt Valenta, en el qual ha sigut titular en 14 dels 21 partits que ha estat convocada. Per part seua, Gemma Pastor va fitxar l'edat aleví pel València CF, i actualment juga en l'equip infantil del club de Mestalla. 
    Ambdues han sigut titulars aquest divendres en l'estrena del Campionat d'Espanya, on les valencianes es van imposar als seus respectius rivals per 2-0 (la Sub 15) i 4-0 (Sub 17), sense que les vergerines foren batudes. Es dona la circumstància que Gemma, debutant en partit oficial, és infantil de primer any. 
    Aquest diumenge totes dues seleccions s'enfronten al combinat dels Illes Balears, a les 10.15 hores, la Sub 15, i a les 12.15 hores, la Sub 17.

<<< Tornar a la portada