• Futbol Preferente: El Dénia perd el primer partit a casa, el Jávea guanya en Alginet i el Calpe és golejat
  25/02/2018

El Dénia ha patit la primera derrota a casa davant del Muro (0-1) en un partit que s’ha desequilibrat a sis minuts del final. El Jávea ha estat l’únic equip de la Marina Alta que ha saldat amb victòria la jornada al imposar-se a l’Alginet, un altre dels aspirants a jugar la promoció, i ho ha fet per 2-4. El Calpe segueix amb la mala ratxa i en esta jornada ha rebut una contundent derrota davant l’Almoradí (6-1).
El Dénia no ha jugat bé i davant el Muro ha perdut la imbatibilitat a casa 0-1. Un gol en el minut 86 l'ha deixat sense puntuar. Els deniers no han sabut superar a un rival que no ha fet concesions i que en la segona part ha mostrat les seues armes. Amb la marxa a la banqueta de Ferran, que ha estat sustituit, ha perdut la força i a un home que recuperava els balons. Així el Muro a la contra arrivava amb perill a la porteria de Maxi, i al final ha aconseguir un gol a la treta d’un còrner.
El Jávea ha aconsegit tres punts d’or davant l’Alginet que li permeten continuant lluitant per a apropar-se als equips de promoció. Una gran victòria dels xabiencs que han acabant superant al seu rival per 2-4.
El Calpe ha patit una forta derrota davant l’Almoradí, un rival que ha sigut molt superior en tot el partit. El 6-1 final diu molt a les clares les diferències entre un i altre equip en este partit.