Un Orba sense esperit cau golejat a casa del cuer (5-0)

• Un Orba sense esperit cau golejat a casa del cuer (5-0)
  22/04/2018

L’Orba ha deixat una pobra imatge en un partit on es jugava bona part de les aspiracions de salvar la categoria, i ha caigut golejat per 5-0 a casa del cuer. L’inici ha sigut de molt de nervis pels dos equips i amb poques aplegades a porteria, però la primera que han tingut en el minut 14 l’han aprofitat els locals per avançar-se en el marcador. L’Orba, que ha estat molt obtús en el seu joc, ho ha intentat i ha tingut una bona ocasió per empatar en els peus de Torrens però que ha desbaratat el porter local. De nou en un contraatac ha vingut el segon gol pels de casa quasi acabant la primera part i l’Orba s’ha enfonsat, tot i que encara ha estavellat un baló al pal amb una falta que ha tret Rata. En la segona meitat Gorreta ha posat en el camp tota l’artilleria però el Benirredrà, que ha fet un gran partit, ha aprofitat molt bé els espais que ha deixat l’Orba per golejar.