Els Encontres a Beniarbeig rememoren els 600 anys de la Generalitat Valenciana

Els Encontres a Beniarbeig rememoren els 600 anys de la Generalitat Valenciana
  09/01/2019

Els Encontres a Beniarbeig, un referent literari a la nostra comarca, enceta este dissabte 12 la sisena edició amb una exposició dedicada als 600 anys de la Generalitat Valenciana, que s’organitza a través d’Acció Cultural del País Valencià. La mostra podrà visitar-se a la sala de la Biblioteca Municipal fins el 17 de gener de 16 a 20 hores.

Precisament l’edició d’enguany dels encontres anirà dedicada a recordar esta efemèride històrica. Així, el programa s’ha confeccionat amb una tria de cinc de les més d’un centenar de conferències que es van presentar al congrés de La Veu del Regne que es va celebrar el passat mes d’octubre a València, Morella i Alacant. 

Les ponencies correran a càrrec doncs dels historiadors Vicent Baydal (17 de gener); Rafael García Mahíques (31 de gener); Eduard Juncosa (28 de febrer); José María Cruselles (21 de març); i Joan Romero (11 d’abril), que fan referència a la trajectòria de l’autogovern valencià a travès d’estos sis segles. 

L’alcalde, Vicente Cebolla, junt amb els organitzadors del programa Tomàs Llopís i Pau Magraner, han presentat els Encontres a Beniarbeig en un acte celebrat a la biblioteca, on tindran lloc totes les conferències a les 19.30 hores, excepte la de la cloenda que serà a les 20 h.

Subscriu-te!