El Erasmus Epic Basket promou a Pedreguer els valors de l’esport i la igualtat de gènere

 El Erasmus Epic Basket promou a Pedreguer els valors de l’esport i la igualtat de gènere
  12/03/2019

El programa europeu Erasmus + Sport Epic Basket ha tancat aquest cap de setmana les primeres jornades d’esport i convivència entre joves esportistes de Pedreguer i dels països de Turquia, Portugal i Itàlia. Un programa que té com a primer objectiu el de transmitir els valors europeuos i de l’esport a travès del bàsquet i també de l’igualtat de gènere. El programa s’ha posat en marxa a Pedreguer amb les activitats que s’han desenrotllat del 7 al 10 de març. La Federació Valenciana de Bàsquet va aprofitar el marc d’aquest projecte per anunciar que Pedreguer serà seu al maig de les finals femenines autonòmiques.

L’experiència a Pedreguer ha resultat fantàstica. Vora seixanta persones, entre les quals figuraven les components dels quatre equips de bàsquet femení, han pogut conviure i contrastar les seues experiències socials i vitals unes amb altres.

Els joves i tots els qui han participat en aquestes jornades han pogut gaudir d’un ampli programa de contingut i activitats. A més van aconseguir la implicació dels col·legis i dels més menuts que van respondre amb uns treballs sobre la seua visió d’Europa i la Igualtat de gènere.

Subscriu-te!