Fitur 2022: Calp promou el millor de la seua gastronomia i el seu esport

 Fitur 2022: Calp promueve lo mejor de su gastronomía y su deporte
  17/01/2022
Els prestigiosos cuiners amb estreles Michelin participen en el vídeo promocional CALP 365 dies obert

Calp serà present un any més en una nova edició de la fira de turisme Fitur amb l'objectiu de promocionar el destí en general i, de manera especial, la seua gastronomia i les seues possibilitats per a la pràctica esportiva.
    Aquest dimecres està previst que l'alcaldessa, Ana Sala, i l'edil de Turisme, Paco Avargues, participen en la presentació del vídeo Calp 365 dies obert, un audiovisual creat pel Departament de Turisme per a demostrar que el municipi és el destí ideal durant vara visitar i gaudir durant tot l'any. En aquest sentit, Avargues ha assenyalat que “Calp està obert tot l'any i treballem perquè els turistes sàpien que qualsevol moment és bo per a visitar-nos”.
    A més Calp presentarà en FITUR la Costa Blanca Bike Race, una competició que se celebrarà a Calp del 27 al 30 de gener i reunirà en el municipi a més de 600 ciclistes de muntanya. 
    També està previst presentar en la fira el vídeo de *Peix de Calp produït per l'Ajuntament i Creama Calp, un audiovisual que incideix en l'excel·lència d'aquest producte gastronòmic així com en la seua gran varietat i versatilitat, la qual cosa el converteix en una menja idònia tant per a l'alta cuina com en la cuina de qualsevol llar. A més, es destaca la tradició marinera de Calp i el treball dels pescadors i mariners de la localitat.
    En aquest sentit en el vídeo han participat els xefs dels tres restaurants distingits amb estrela Michelin de Calp: Rafa Soler de l'Audrey’s, José Manuel de Miguel del Beat i Marco Tacchetto de l'Or Bianco, així com Ferdinando Bernardi, xef al qual li uneix una estreta relació amb la Confraria de Pescadors de Calp, a més de diferents ciutadans calpins i els mariners a través de la Confraria de Pescadors.
    Al costat de l'esport i la gastronomia Calp assisteix a Fitur per a promocionar altres grans línies del Pla Estratègic Municipal: el turisme familiar (que sustenta l'oferta tradicional de Calp) i Calp com a destinació turística intel·ligent.
    El regidor Paco Avargues ha assenyalat que “l'objectiu en Fitur 2022 és reactivar l'economia turística i tornar a la normalitat, mostrar que som un destí segur i que estem oberts 365 dies a l'any”.

<<< Tornar a la portada