Abel Cardona, alcalde de Benissa: “Volem fer una política més humana, propera i participativa on el poble siga el gran protagonista”

Abel Cardona, alcalde de Benissa: “Volem fer una política més humana, propera i participativa on el poble siga el gran protagonista”
  21/01/2017

“El pacte progressista ha estat possible ara perquè hi ha hagut més maduresa i comprensió”

“Tot ha anat més ràpid del que pensàvem i sabem que serà una legislatura d’aprenentatge”

“Calia acabar amb la dinàmica dels darrers anys perquè Benissa està estancada”

Cànter nou, aigua fresca. El crit de guerra de Reiniciem Benissa es manifesta ara en la nova etapa d’Abel Cardona a l’Alcaldia. És el cinquè alcalde de Benissa després de José Tent, Jaume Castells -va estar sols uns mesos-, Isidor Mollà i Juan Bautista Roselló. Ara bé, té clar que no estarà tants anys com els seus predecessors perquè és partidari de la regeneració política i de la renovació d’idees. Com a cap visible del govern del canvi defensa una gestió més humana i més propera basada en la participació real dels ciutadans. Menys burocràcia i menys protagonisme dels polítics a fi de canviar la dinàmica i reconquerir la confiança perduda. El primer que ha fet es desmuntar el caràcter purament institucional del despatx de l’alcalde i vestir-lo com un lloc de feina. Al damunt de la prestatgeria principal hi ha dos cànters com a elements decoratius i com a símbol de l’arribada d’aire nou.

PREGUNTA: Com han anat els primers dies com a alcalde?

            RESPOSTA: Bé, molt bé. És una responsabilitat enorme. Des de l’oposició ja havíem fet molt de treball, una tasca de seguiment i ja coneixem com funciona l’administració, els diferents departaments, la gent de la casa, etc. Està clar que ara estem a l’altre costat i és diferent però el funcionament intern de l’ajuntament el coneixem. Això ens ha ajudat molt a tirar endavant des del primer dia i hi ha hagut agilitat en la gestió.

<<< Tornar a la portada