Canfali Marina Alta

ACADE organitza una exposició solidària de clicks de Playmobil a la Casa de Cultura de Dénia

ACADE organiza una exposición solidaria de clicks de Playmobil en la Casa de Cultura de Dénia
  30/09/2019

Els amants dels clicks de Playmobil tenen una oportunitat única de gaudir d'una exposició d'aquests xicotets ninots que tan grans moments de joc han donat a milers de xiquets i xiquetes des de fa 50 anys. ACADE, l'Associació de Comerciants Autònoms de Dénia, presenta aquesta exposició de clicks de Playmobil, amb 7 diorames, que s'instal·larà a la Sala Gran de la Casa Municipal de Cultura de Dénia a partir d'aquest dimarts fins a l'1 d'octubre al 2 de novembre.

El material de l'exposició ha sigut cedit per l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil. Les regidories de Cultura i de Comerç, a través de l'Afic en Creama, col·laboren també en la iniciativa que, a més de fer les delícies dels afeccionats i col·leccionistes de clicks, té un vessant solidari, ja que la recaptació del donatiu d'1 euro d'entrada a l'exposició es destinarà íntegrament a l'associació Ludai.

El xicotet comerç està per a aportar valor a la societat i, en aquesta ocasió, com els clicks són un joguet, i els joguets s'associen a la infància, ACADEquiere que els donatius de l'exposició revertisquen en els xiquets i xiquetes de l'associació Ludai, que gestiona el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca de la Marina Alta.

Entorn de l'exposició, i com a acció de dinamització comercial, ACADE ha animat als seus associats a sumar-se a aquesta campanya Comerç i click i exposar en els seus aparadors clicks de Playmobil o bé elaborar algun producte relacionat amb aquests llegendaris joguets. S'han adherit 48 comerços de l'associació, que conformaran una ruta comercial de clicks per la ciutat que acaba en l'escultura del click del Capità Jones situada en Baix la Mar. La idea és vestir Dénia de clicks i que la iniciativa tinga la major repercussió possible.

Per això, des d'ACADEtambién hem organitzat un concurs en el qual els visitants de l'exposició hauran de trobar uns clicks “infiltrats” que s'han colat en el diorama equivocat. Entre els qui els troben se sortejaran diversos premis relacionats amb Playmobil. A més, els dies 11, 19 i 26 d'octubre, en les places del Consell, Jaume I i Arxiduc Carles, respectivament, hi haurà activitats d'animació amb temàtica de Playmobil per als més xicotets.

Cercar notícies
Agenda