Canfali Marina Alta

Alejandro Climent i Kiko Peiró el CD Marina El Portet són or i plata en l'autonòmic de Fórmula Kite

  • Alejandro Climent y Kiko Peiró del CD Marina El Portet son oro y plata en el Autonómico de Fórmula Kite
  • Alejandro Climent y Kiko Peiró del CD Marina El Portet son oro y plata en el Autonómico de Fórmula Kite
  16/06/2019


Els regatistes del Club Esportiu Marina El Portet Alejandro Climent i Kiko Peiró han guanyat l'or i la plata, respectivament, en l'Open Autonòmic de la Comunitat Valenciana de Fórmula Kite. La competició que s'ha realitzat al Water Sport Center de Marina El Portet de Dénia, a la platja del Raset, ha congregat 16 participants nacionals i internacionals que estan considerats l'elit de l'espectacular fórmula kite.

La prova ha tingut dos vessants, per una banda s'ha dut a terme el campionat autonòmic, on Simón Burner de Barcelona ha acompanyat al valencià Climent i al denier Peiró al podi.

Pel que fa a la cita de l'Open, el podi l'han completat Climent, que ha estat campió, seguit també de Peiró, i el bronze se l'ha emportat Marius Pavel, de Castelló.

La competició esportiva es va iniciar ahir dissabte amb les primeres cinc mànigues, on un vent de component sud / sud-oest va permetre a Climent superar el seu propi rècord de velocitat i arribar als 68 km / h. Hui diumenge el vent ha minvat, però s'han pogut completar les cinc mànigues de l'autonòmic amb un vent nord sense problemes.

Cercar notícies
Agenda