Amjasa destinarà un milió d'euros per a ajudar en els rebuts de l'aigua a les famílies i empreses de Xàbia

Amjasa destinará un millón de euros para ayudar en los recibos del agua a las familias y empresas de Xàbia
  09/04/2020

El consell d'administració d'Aigües Municipals de Xàbia (Amjasa) reunit per via telemàtica aquest dijous ha decidit crear un fons social d'un milió d'euros per a ajudar en el pagament dels rebuts d'aigua a les famílies i empreses que s'han vist més afectades per la pandèmia.

L'alcalde i president de Amjasa ha anunciat que aquestes ajudes vinculades al consum d'aigua formaran part del pla integral de recuperació econòmica i social que prepara l'Ajuntament.

Chulvi ha valorat que Xàbia tinga al capdavant d'aquest important subministrament a una empresa municipal i totalment pública -i a més amb bona salut econòmica-  ja que permet incloure aquest tipus de mesures vinculades al consum d'un bé bàsic als quals més el necessiten.

En el consell també s'ha aprovat per unanimitat l'adjudicació a Pavasal per 100.445 euros (més IVA) de les obres de reparació de canonades i reconstrucció parcial del mur de contenció del riu Gorgos. L'obra ha sigut declarada de “caràcter indispensable” per a poder seguir el seu procediment de contractació pese a l'estat d'emergència. Després del fort temporal de gener es va registrar una ensulsiada en el mur de contenció del llit del riu Gorgos que va afectar  una de les conduccions principals d'aigua potable des de la planta dessaladora al nucli urbà.

Per a evitar que el seu estat en precari acabe per ocasionar un desproveïment d'aigua potable a la població, Amjasa està instal·lant aquests dies una estesa provisional de canonades per a garantir el subministrament fins que l'obra de reparació es duga a terme.

Subscriu-te!