Aqualia reobri dilluns que ve el Centre Esportiu Dénia 

Aqualia reabre el próximo lunes el Centro Deportivo Dénia
  01/07/2020

Les instal·lacions del Centre Esportiu Dénia s'obriran al públic dilluns que ve, després d'un procés d'adequació dels diferents espais i amb l'aplicació de totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per l'autoritat sanitària per a evitar riscos. L'aforament serà del 30%, amb el que es garanteix als usuaris que es puga complir còmodament amb el distanciament social i mantindre el confort en totes les instal·lacions.

L'horari d'obertura temporal per a juliol i agost serà: De dilluns a divendres, de 7.15 a 11.15 hores; de 14 a 16.15 h. i de 18.15 a 22.15 hores. Els dissabtes i diumenges, de 9 a 14 hores. Amb aquest horari, es dugueren a terme tres desinfeccions diàries amb el centre tancat, a les 11.30 h., a les 16.30 i a les 22.30, aplicant-se un estricte protocol de neteja i desinfecció de tots els espais. A més, es reforçarà la neteja de les zones espais comuns mantenint durant tot l'horari d'obertura personal de neteja per a garantir les millors condicions minimitzant al màxim el risc.

Estaran obertes les piscines, els vestuaris, la zona Fitness, les sales d'activitats, l'Estudi de Pilates i l'Escola de ball. Temporalment l'SPA  es mantindrà tancat. Per a evitar creus i aglomeracions, s'han habilitat diferents zones d'accés i eixida del centre. També hi haurà taquilles en les tres plantes per a comoditat dels usuaris.

La responsable del centre, Susana Campos, ha explicat que “estem adoptant les mesures necessàries perquè cada dia, quan vinguen els usuaris es troben les instal·lacions en les millors condicions, minimitzant el risc al màxim”. Per això, segons Campos, “hem reorganitzat els espais perquè siguen molt més amplis i còmodes a l'hora de mantindre la distància de seguretat. Garantim la ventilació en tots els nostres espais i en les estades d'ús continuat, l'aportació d'aire de l'exterior i la seua contínua renovació durant  tot l'horari d'obertura”. 

També s'han habilitat espais exteriors per a entrenaments individuals, lliures o guiats, i d'activitats col·lectives per a realitzar-les a l'aire lliure, en les hores en les quals la temperatura ho permeta, i així minimitzar els riscos, tal com recomana el Ministeri de Sanitat.

Susana Campos també ha explicat que es podrà sol·licitar cita prèvia per a qui ho requerisca, però també hi haurà un nombre de places per a aquells clients que decidisquen assistir i no tinguen reserva. El centre, s'ha adequat perquè tots els usuaris puguen fer esport en el moment que vulguen, ja que compten amb molts espais i molt amplis. Inicialment no hi haurà temps mínim per a la permanència en les instal·lacions, encara que si fora necessari així es faria.

Subscriu-te!