Canfali Marina Alta

Aqualia realitza el dissabte una caminada solidària contra la violència de gènere 

Aqualia realiza este sábado una caminata solidaria contra la violencia de género
  19/11/2019

Sota el lema Tu fas el primer pas i Aqualia el dona amb tu, el Centre Esportiu Dénia posa en marxa la Campanya # aqualiaContigo amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. En aquesta ocasió este dissabte realitzarà una caminada solidària, a les 10.30 h. des del Centre Esportiu fins a la plaça del Consell. Els quilòmetres sumats pels participants representen el suport a les víctimes de la violència de gènere.

En el marc d'aquesta iniciativa, Aqualia col·labora amb la Fundació Adecco en l'organització d'un campament l'objectiu del qual és la reinserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere que inclou tallers per als seus fills

Tothom pot participar a través de la web www.aqualiacontigo.com. Una vegada en ella, els participants poden registrar-se amb tan sols dos clics i, a partir d'ací, començar a sumar quilòmetres. Els participants podran descarregar-se en la web el seu dorsal i compartir en twitter, amb l'etiqueta# aqualiaContigo, els seus missatges de suport a la campanya i col·laboració en la suma de quilòmetres.

La caminada conclourà en la plaça del Consell, on gràcies a la col·laboració de Dénia Dance Academy by Miguel Angel Bolo, els alumnes de l'escola de ball representaran una cançó basada en la temàtica a la qual es podran unir tots els participants de l'esdeveniment. 

Cercar notícies
Agenda