Art al Vent exposa per primera vegada obres dels cinc continents a Gata

Art al Vent exposa per primera vegada obres dels cinc continents a Gata
  03/08/2016

La generositat d'artistes i veïns fan possible la mostra d'art tèxtil contemporani més important de la Comunitat Valenciana

La mostra Art al Vent, en la seua tretzena edició, abasta per primera vegada els cinc continents, amb cent dues obres que s'exposaran al nucli urbà del 12 d'agost al 4 de setembre. Es tracta de la mostra d'art tèxtil contemporani que s'exposa a l'aire lliure més important de la Comunitat Valenciana i una de les de major prestigi a nivell nacional, segons ha destacat el seu director Josep Ginestar. Una mostra que és possible gràcies a la generositat de totes les parts implicades -autors, membres del jurat i veïns del municipi- i que posa en relleu una "història d'amor per la creativitat", segons assenyala Ginestar.

La mostra ha estat presentada en un acte que han presidit l'alcaldessa, Magda Mengual, junt amb la regidora de Cultura, Àngels Soler, junt amb Ginestar. Les més de cent obres, d'autors de vint-i-sis païssos diferents, han estat sel·leccionades d'entre vora 250 que es presentaren a la mostra. D'elles, quatre corresponen a autors de Gata. El jurat ha estat format per Lala de Dios, Teresa Lanceta i Joan Schulze, gent de reconegut prestigi dins del món de l'art.

Subscriu-te!