Canfali Marina Alta

Baleària col·laborarà en la promoció turística de Dénia i Eivissa

Baleària colaborará en la promoción turística de Dénia y Eivissa
  22/01/2020

 

Baleària ha iniciat una col·laboració amb els ajuntaments de Dénia i Eivissa per a iniciar una col·laboració amb l'objectiu de promocionar turísticament tots dos municipis. La naviliera serà el nexe que permetrà aquestes accions conjuntes. Durant la fira de turisme de Madrid s'ha realitzat una primera reunió entre els alcaldes de tots dos municipis, Vicent *Grimalt, de Dénia, i Rafa Ruiz d'Eivissa, i el president de Baleària, Adolfo Utor.

D'una banda, es realitzaran formacions i visites per a informadors turístics de totes dues ciutats, que aprendran el més important de l'altra ciutat. D'altra banda, s'impulsaran iniciatives gastronòmiques, culturals o esportives per a incentivar la visita dels turistes tant a Eivissa com a Dénia. Totes dues localitats formen part de les xarxes internacionals de la UNESCO. Dénia és Ciutat Creativa de la Gastronomia mentre que Eivissa és Patrimoni de la Humanitat.

El paper de Baleària serà fonamental, ja que des de fa més de 20 anys és l'única via de connexió directa entre totes dues localitats. La companyia serà l'encarregada de transportar a les persones que participen en les activitats a banda i banda de la mar Mediterrània.

Cercar notícies
Agenda