Canfali Marina Alta

Baleària ofrece cuatro conexiones diarias desde la Península para llevar mercancías a las islas

Baleària ofrece cuatro conexiones diarias desde la Península para llevar mercancías a las islas
  19/03/2020

La naviliera garanteix el subministrament de productes essencials

Baleària transporta només mercaderies en les seues rutes des de la Península a Balears, a causa de la restricció al trànsit de passatgers en les connexions amb destinació a les Balears decretada pel Govern d'Espanya per a fer front a l'alerta sanitària provocada pel Covid-19. Es realitzen quatre connexions diàries en ferri, dos des de Barcelona i dos des de València. Les rutes interinsulars es mantenen també només per a càrrega: la connexió Palma-Eivissa és diària, mentre que Alcúdia-Ciutadella serà en dies alterns. A més, en la ruta Eivissa-Formentera, a més de tres serveis diaris per al transport de mercaderies, s'estableixen tres connexions per a passatgers diàries, que Baleària realitza uns dies concrets, amb freqüències establides per les autoritats.

        Baleària ha preparat un pla de contingència per a garantir el transport de mercaderies a les Balears i permetre que les illes reben els subministraments de productes essencials. La companyia agraeix l'esforç del personal de Flota, operativa portuària, taquilles i altres departaments implicats que continuen treballant per a assegurar l'arribada diària de mercaderies a les Balears.

Cal destacar a més que els vaixells de la naviliera estan al servei de la comunitat balear per a desplaçaments urgents de persones i unitats sanitàries i altres urgències, sempre amb l'autorització de les autoritats governamentals.

Cercar notícies
Agenda