Canfali Marina Alta

Baleària reforça les con.nexions entre Dénia i les Balears en alta velocitat per a Setmana Sant i el Pont de maig

Baleària refuerza las conexiones entre Dénia y las Baleares en alta velocidad para la Semana Santa y el puente de mayo
  09/03/2020

La naviliera ha programat els serveis de tres fast ferries des del port denier i dues ferris des de València

Baleària reforça les connexions entre Dénia i les Balears amb motiu de les vacances de Setmana Santa a l'abril i el pont de maig i operarà amb tres fast ferries. A l'Cecilia Payne, que cobreix habitualment el trajecte Dénia-Eivissa-Palma, s'uniran el Jaume III, en aquesta mateixa ruta, a partir de l'19 de març i el Ramon Llull, a la ruta Dénia-Formentera-Eivissa, des del 30 de març. Així, juntament amb els ferris que operen al port de València, seran cinc les sortides diàries entre la Comunitat Valenciana i les illes.

La coincidència en la línia Dénia-Eivissa-Palma de dues fast ferries amb eixides a primera hora del matí, un des de Palma i un altre des de Dénia, permetrà realitzar excursions de cap de setmana tant a residents balears com a valencians. El viatge és de dues hores en el cas de l'Cecilia Payne, que eix a les 8:00 de Palma, i de dues hores i mitja per al Jaume III, amb eixida del port denier a les 9:00.

El fast ferry Ramon Llull realitzarà serveis directes a Formentera des del port denier, tot l'estiu i fins a mitjans d'octubre. La eixida serà a les 8 hores de Dénia i tornarà de Formentera a les 21 hores, en una travessia que dura dues hores i mitja i pels seus horaris facilita l'excursió d'un dia a les Pitiüses. Aquest vaixell també connectarà amb Eivissa, però amb escala a Formentera.

Dos viatges diaris amb ferri des de València

A més dels tres fast ferries amb eixida des de Dénia, hi ha dos ferris, amb més capacitat de celler per al transport de càrrega i vehicles, que connecten diàriament el port de València amb les Balears, un directe fins a Palma (és el Hedy Lamarr) i un altre amb escala a Eivissa (el smart ship Hypatia d'Alexandria).

 

Cercar notícies
Agenda