Baleària serà la primera naviliera del món a certificar que els seus vaixells i instal·lacions són espais segurs

Baleària será la primera naviera del mundo en certificar que sus buques e instalaciones son espacios seguros
  05/05/2020

Baleària està treballant per a ser la primera naviliera a nivell mundial a obtindre l'etiqueta Global Safe Site Covid-19 en el seu màxim grau (Excellence) per part de l'entitat de certificació i inspecció internacional Bureau Veritas, que certificarà que els seus vaixells i les estacions marítimes són espais segurs. Això implica que es duen a terme procediments específics, plans de neteja, mesures organitzatives i personals de protecció per a previndre el virus.

        La naviliera a més mesurarà periòdicament la possible presència del virus en superfície per a poder obtindre la categoria excel·lent del certificat, que garantirà que Baleària va més enllà de les directrius del Ministeri de Sanitat i l'Organització Mundial de la Salut. Per això, es posaran en marxa actuacions més completes i reforçades que les indicades per aquests organismes quant a seguretat i neteja. La certificació inclourà a 16 dels vaixells de la naviliera (els 12 que operen actualment i altres 4 que espera sumar a l'operativa quan s'alce la restricció de transport de passatgers actual), així com les dues estacions marítimes que gestiona directament (Dénia i València). Està previst tindre aquesta certificació a principis de juny, que es renovarà cada 6 mesos, amb verificacions periòdiques.

        L'objectiu de Baleària és obtindre el grau d'Excel·lent en el certificat, per la qual cosa Bureau Veritas comprovarà l'efectivitat del programa mesurant l'adequada desinfecció en superfície de la possible presència de COVID-19 mitjançant inspeccions periòdiques realitzades per un laboratori.

Subscriu-te!