Benissa arranca la seua campanya de promoció del comerç local mitjançant bons de consum

Benissa arranca su campaña de promoción del comercio local mediante bonos de consumo
  01/09/2022

 

L'alcalde de l'Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet considera tot un èxit la campanya i afirma que ha sigut una ajuda fonamental en el context econòmic actual

 

Després de tot un mes de preparació, Benissa arranca la seua campanya de promoció del comerç local mitjançant bons de consum. De l'1 al 30 de setembre és la data fixada per a gastar les targetes en comerços adherits a aquesta acció. Arturo Poquet, alcalde de Benissa ha comentat que aquest tipus d'accions “suposa una ajuda fonamental en el context econòmic que estem vivint. Creiem que és una manera de pal·liar aquesta crisi inflacionista. Com a alcalde, la meua obligació és ajudar als meus veïns i veïnes en tot el que estiga al meu abast”.

D'altra banda, Juan Motilla, president d'Unió Gremial, en relació al començament de la campanya a Benissa, ha comentat que “el sistema de targetes moneder o targetes precargadas té com a particularitat que qualsevol comerç que tinga un TPV o datáfono pot cobrar al moment. D'altra banda, es poden fer compres xicotetes sense la necessitat de gastar tots els diners”. Igualment, Motilla ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa, qualsevol comerç, siga de la grandària que siga o la facturació que tinga, els clients poden des de canviar un electrodomèstic, fins a comprar el pa, un filet o el que necessites i gastar aqueixos diners de manera fraccionada. A més, aqueix comerç cobra de manera immediata, ràpida i senzilla.”. 

Posteriorment, el president d'Unió Gremial ha agraït a la Diputació d'Alacant, tant al senyor Carlos Mazón com a Sebastián Cañadas “l'interés i la sensibilitat per haver posat en marxa aquests bons al consum que tanta falta feia”.

 

Així mateix, l'alcalde de Benissa ha comentat “estem molt satisfets amb la col·laboració i amb el treball desenvolupat pel gran equip tècnic i humà que hi ha darrere d'Unió Gremial. Ells, juntament amb el nostre consolidat equip de Creama, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB) i l'ajuntament, han fet un esforç important per a tirar avant una acció que ajuda a dinamitzar el comerç, a potenciar les xarxes locals i a consolidar la nostra estratègia de suport al teixit econòmic de Benissa”. 

A més, Poquet ha defensat els elements diferenciadors del comerç local i ha declarat “Proximitat, proximitat i qualitat. L'experiència de consum en el comerç local no es pot comparar amb la d'una gran superfície o la que fem a través de plataformes en línia. El comerç local és millor pel seu tracte directe, per la capacitat d'assessorament, per la flexibilitat que ofereix i, sobretot, per la qualitat”. 

“El comerç local és la base de la nostra economia, però també la pedra angular de la nostra societat. Uns carrers i places amb comerços oberts impliquen que hi haja major mobilitat de persones, més seguretat, més ambient i, en definitiva, més vida. Si un poble no té comerç local, s'apaga. Per això, nosaltres volem continuar encenent i donant-li a l'interruptor que endolla al comerç local de Benissa”, ha conclòs dient l'alcalde, Arturo Poquet. 

<<< Tornar a la portada