Calp duplica el nombre de contractes gràcies a la licitació electrònica

Calp duplica el número de contratos gracias a la licitación electrónica
  31/08/2021

El nombre de licitacions –majors, menors i privades- a l'Ajuntament de Calp s'ha duplicat respecte a l'any anterior. Les estadístiques oficials són 179 licitacions de gener a agost de 2021 enfront de les 89 del mateix període del 2020. Aquest increment es deu, d'una banda, a la implantació de la licitació electrònica, que ha permés agilitar els processos, i, en segon lloc, a la reestructuració del departament de Contractació, amb més persones i millor formació en matèria de contractació.

L'alcaldessa, Ana Sala, apunta que “això demostra que estem utilitzant tots els recursos que tenim al nostre abast per a agilitar els tràmits quant a contractació i poder així oferir de manera eficient i sense dilació els serveis als ciutadans”. També s'han realitzat cursos de formació per a empresaris i autònoms.

En la web municipal hi ha, en data de hui, 14 licitacions obertes. Entre elles estan les obres d'ampliació del cementeri, la reforma de dependències de la Casa de Cultura i el parc de la Vallesa, amb un pressupost de 287.494,10 euros que serà finançat al 100% per Diputació.

Subscriu-te!