Calp tria a les reines de les seues no festes per partida doble

Calp elige a las reinas de sus no fiestas por partida doble
  29/07/2021

El preàmbul de les festes en honor a la Mare de Déu de les Neus de Calp és l'elecció de les reines major i infantil. Enguany és especial perquè hi ha dues comissions, la de 2020 -que no va poder celebrar les festes per la pandèmia sanitària- i la de 2021 i, per tant, cadascuna d'elles triarà a les seues màximes representants. Demà serà el torn de la comissió de 2020 i el dissabte la del 2021. Les dues gales tindran lloc en la Plaça Major, amb aforament limitat i amb totes les mesures sanitàries exigides. Així, els festers portaran màscara en tot moment i el públic haurà de romandre assegut durant tot l'acte.

            La setmana vinent se celebraran les no festes amb actes religiosos i espectacles culturals, també en la Plaça Major, excepte l'ofrena de flors que serà en la Plaça de la Vila, amb control d'aforament, asseguts i amb totes les mesures sanitàries.

            L'alcaldessa, Ana Sala, ha assenyalat que “aquestes no són les festes que tots haguérem volgut però són les que podem celebrar en la situació en la qual ens trobem”. “Ha costat molt arribar fins ací”, afig, “i per això vull donar les gràcies a les dues comissions de festes”.

Subscriu-te!