Carta oberta des de la residència de majors de Pedreguer: “cada dia que passa sense virus és un regal per a nosaltres”

Carta oberta des de la residència de majors de Pedreguer: “cada dia que passa sense virus és un regal per a nosaltres”
  01/05/2020

I per a tots nosaltres també. Un treball impagable que té el seu preu en salvar vides humanes de persones més o menys conegudes però que tots els pedreguers i pedregueres senten com molt pròximes. I tot gràcies a la implicació i responsabilitat d’un gran equip humà. Una emotiva carta de la directora de la residència Mare de Déu del Carme de Pedreguer, Ana Martínez, que en poques paraules compta com es viu la realitat del centre en aquest complicat període de confinament.

“Estimats veïns de Pedreguer.

Voldria correspondre al vostre interès sobre la situació de la residència. Estem en un moment difícil, com altres residències, este virus ens ha portat situacions noves , desconeixement d’allò al que estem enfrontant-nos, material insuficient por protegir i protegir-nos, etc.

En el nostre cas, per sort, no hi ha hagut cap de cas fins ara d’esta malaltia maliciosa. Estem exposats com tots a la nostra casa, i la voluntat és fer el que millor podem i sabem.

Hem hagut d’implantar mesures i restriccions que fills i residents estan patint, des del dia 10 de març, les portes tancades a familiars, control de proveïdors i desinfeccions de material, tot això que fem a casa, però en magnituds elevades.

Però treballem fort i cuidem dels nostres residents perquè son part de la nostra família. Per això no patiu!

La implicació i responsabilitat del personal fa que cada dia passat sense virus siga un regal per nosaltres.

Confiem i treballem perque continue igual.

Amb tot el nostre cor. Força i ànim!”

¡Suscríbete!