Canfali Marina Alta

Càsting per a seleccionar intèrprets dels Escacs Vivents de Xàbia

Casting para seleccionar intérpretes del Ajedrez Viviente de Xàbia
  22/05/2019

La Comissió de Festes Mare de Déu de Loreto treballa des de fa mesos en una nova edició dels Escacs Vivents amb la finalitat d'oferir una nova representació d'aquesta modalitat escènica i cultural, pionera en el municipi (duta a terme per voluntaris i voluntàries) i que es caracteritza pel seu pes pedagògic, crític i original amb l'aval del títol de Festa d'Interés Turístic Nacional.

Per a l'escenificació d'aquesta edició, la vinté-tercera, l'organització ha organitzat un càsting amb la finalitat de seleccionar els papers principals que interpretaran a les peces i personatges rellevants del tauler i sobre els que recaurà gran part del pes narratiu d'enguany. Igual que l'última edició, l'escenificació del pròxim mes de juliol mantindrà el seu caire teatral aprofundint en altres aspectes artístics d'aquest.

Per als personatges més complexos es busquen joves del municipi de 13 i 18 anys, amb gust i afició pel teatre i qualitats interpretatives. La selecció dels personatges d'enguany tindrà lloc aquest pròxim dissabte 25 de maig a les 10 hores en el casal de la Comissió de Festes de Loreto situat al carrer Severo Ochoa de Duanes.

Cercar notícies
Agenda