Chulvi avança que l'Ajuntament de Xàbia disposa de recursos econòmics “molt importants” per a reactivar l'economia local després de la crisi sanitària

Chulvi avanza que el Ayuntamiento de Xàbia dispone de recursos económicos “muy importantes” para reactivar la economía local tras la crisis sanitaria
  26/03/2020

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha anunciat que òbriguen importants ajudes per part de l'Ajuntament per a reactivar l'economia local una vegada se supere la crisi sanitària, a través d'un pla integral. El programa tindrà un vessant social, que pràcticament ja s'ha activat per a afavorir als més necessitats, i una altra per a la recuperació econòmica, amb ajudes especial per a aquells sectors més castigats per la crisi. 

Chulvi ha precisat que l'Ajuntament disposarà en breu d'un romanent econòmic molt ampli. “Tenim capacitat per a articular un paquet d'ajudes importantíssim”, ha incidit. 

Les finances municipals són molt positives des de fa uns anys, però les lleis sobre el control de despeses limita molt l'ús d'aqueixos recursos, una mica del que molts Ajuntaments, entre ells el de Xàbia s'han vingut queixant en els últims mesos. Chulvi espera que aquestes restriccions no suposen un obstacle per a poder disposar dels diners a curt termini, perquè situacions extraordinàries, i espera que es prenguen “decisions a l'altura de les circumstàncies” en aquest sentit.

“Esperem poder disposar d'aqueixos recursos econòmics per a poder ser una part important de la solució” als problemes econòmics que està deixant el coronavirus a Xàbia.

Subscriu-te!