Comença el torneig Nits d’estiu d’Ondara amb quatre-cents cinquanta participants

Comença el torneig Nits d’estiu d’Ondara amb quatre-cents cinquanta participants
  20/07/2020

Practicaran futbol sala, bàsquet i futbol fins al 9 d'agost enquadrats en 42 equips

 

El torneig esportiu Nits d’estiu d’Ondara organitzat per la Regidoria d’Esports al poliesportiu municipal Vicent Zaragoza, ha començat amb moltes ganes de tornar a gaudir de la pràctica del futbol, basquet i futbol-sala per part dels vora quatre-cents cinquanta inscrits.

            Segons han confirmat des de l’organització, aquests han quedat enquadrats en 42 equips; cadascú amb una mitjana d'11 integrants. En concret, segons apunten, n’hi 10 equips de bàsquet masculí -amb majors de 16 anys-; 8 de bàsquet femení; 7 equips de futbol 8 -de 16 a 35 anys-; 8 equips de futbol 8 veterans -a partir de 35 anys-, i 9 equips de futbol sala -majors de 16 anys-.

            Tots ells, procedents tant del municipi com de la comarca, conformaran una programació regular durant els dimecres, dijous, divendres i dissabtes, del 15 de juliol al 9 d'agost. La fase de grups s'està celebrant del 15 de juliol a l'1 d'agost; i les semifinals i finals, del 3 al 9 d'agost. Tots els dies de torneig hi haurà partits a les 20 i a les 21 hores.

            La regidora d’Esports, Mar Chesa, ha remarcat que la instal·lació on desenvolupa el triple torneig ha estat habilitada com un espai segur i lliure de COVID-19 per a la pràctica esportiva aquest estiu, pel fet de comptar amb diverses pistes esportives a l'aire lliure que permeten realitzar les activitats en un entorn segur, en seguir el protocol especial establit per l'Ajuntament d'Ondara quant a aforament i mesures de seguretat i higiene.

Així mateix, des de la Regidoria d’Esports, han assenyalat que Salut Pública ha donat el vist i plau al protocol elaborat per l’Ajuntament d’Ondara per a que el torneig puga  ser presenciat pel públic, amb un aforament limitat, encara que resulta necessari portar màscara i llavar-se les mans per a accedir al recinte.

 

foto btorneig

Subscriu-te!