Comencen els treballls de desinfecció dels col.legis i instituts de Dénia

  • Comienzan los trabajos de desinfección de los colegios e institutos de Dénia
  • Comienzan los trabajos de desinfección de los colegios e institutos de Dénia
  06/05/2020

 L'alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora d'Educació, Melani Ivars, han mantingut aquest matí una nova reunió amb els representants de tots els centres escolars de primària i secundària de Dénia. Per part del consistori, s'hi ha anunciat que el proper dilluns començaran els treballs de desinfecció de col·legis públics i privats i dels instituts de la ciutat. La desinfecció es farà tan en l'interior de les instal·lacions com en els patis i l'exterior dels edificis.

L'ajuntament ha reactivat el contracte amb l'empresa de neteja, suspés durant l'estat d'alarma, al 100% del servei per a garantir la màxima higiene en les instal·lacions escolars, tenint en compte que s'hi poden reprendre les tasques administratives i part del personal hi pot tornar.

D'una altra banda, la regidora d'Educació ha oferit als centres la possibilitat que des de l'ajuntament es done suport a la tasca de difusió de tota la informació relacionada amb el pròxim curs a través de la web municipal i les xarxes socials.

En la trobada també s'ha acordat que els centres deniers seguisquen els mateixos criteris d'avaluació en l'actual curs, tenint en compte la situació excepcional. Un tema en què s'aprofundirà en futures reunions.


Pel que fa al desenvolupament del curs, els equips directius han confirmat que tot l'alumnat està controlat i seguint les classes.